La sequera i les eleccions municipals, el més destacat de la setmana a Cerdanyola

En la setmana en què s'han conegut les candidatures per a les eleccions municipals, Cerdanyola ha pogut gaudir del Festival de Dansa a les portes de la Festa Major

Aquesta setmana els cerdanyolencs i cerdanyolenques han conegut la llista provisional de les candidatures que s'han presentat a les eleccions municipals. En clau política, també s'ha celebrat el ple municipal, que ha estat marcat pel Pla d'Emergència per Sequera. I a les portes de la Festa Major, en què des del TOT Cerdanyola hem publicat un programa especial en paper, la ciutat també ha pogut gaudir del Festival de Dansa celebrat el dissbate 29 d'abril. 

A Cerdanyola s'han presentat 11 candidatures

Més info: Eleccions municipals 2023: Consulta totes les llistes i tots els noms que es presenten a Cerdanyola

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona va fer pública, el passat 26 d'abril, la llista provisional de candidatures que s'han presentat a les eleccions municipals de Cerdanyola del Vallès. El 2 de maig es publicarà el llistat definitiu amb totes les candidatures proclamades i que, per tant, formaran part de les opcions del cerdanyolencs per escollir el nou govern municipal.

A banda de les 11 candidatures presentades, els partits Valents i Impuls asseguren que van presentar la seva llista a temps, però un error de la Junta Electoral no les ha inclòs en l'anunci provisional de les candidatures. Un altre error ha estat que s'ha incorporat una llista inexistent de Ciutadans a l'EMD de Bellaterra. 

El ple municipal del mes d'abril marcat pel la sequera

Més info: El govern preveu tenir el Pla d'Emergència per Sequera en 15 dies

El govern del PSC va informar durant el Ple Municipal del mes d'abril, celebrat aquest dijous 27 a la sala de plens, que preveu enllestir el Pla d'Emergència per Sequera en els pròxims 15 dies. L'Ajuntament ha fet un contracte menor a una consultora perquè elabori el document que tots els municipis de més de 20.000 habitants estan obligats a tenir. 

Especial en paper per la Festa Major

Més info: Ja pots trobar el programa de la Festa Major del Roser de Maig amb el TOT

El TOT Cerdanyola ha editat la seva versió del programa de la Festa Major del Roser de Maig 2023 de Cerdanyola del Vallès, que inclou totes les activitats d'aquesta edició, imatges dels diferents actes i destaca els concerts més importants, així com les activitats familiars, i altres destacades com les actuacions de cultura popular, la Baixcarnyola o el Correfoc. El podreu agafar als 200 punts de distribució del TOT a Cerdanyola.

Dia Internacional de la Dansa

Més info: Les escoles de dansa de Cerdanyola es llueixen en el Dia Internacional de la Dansa

La passió per la dansa es va apoderar de la plaça de l’Abat Oliba la tarda del dissabte 29 d’abril, coincidint amb el Dia Internacional de la Dansa, en què les set escoles de dansa de Cerdanyola van mostrar la feina feta als últims mesos. El públic, que va omplir la plaça de gom a gom, va poder gaudir de madodalitats tan diverses com el pasodoble, el Hip-Hop o el Ballet, entre d'altres.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.