El Fantosfreak i el primer ple del mandat, el més destacat de la setmana pre-eleccions generals

També s'ha conegut la notícia del tancament dels miradors de Collserola per l'alt risc d'incendi i que el jutge ha acceptat els peritatges de REFEM i ADENC contra una part del Pla Director Urbanístic

En la setmana marcada per a les eleccions generals del 23 de juliol, el més destacat ha estat la 24a edició del Fantosfreak, el primer ple del mandat del govern del PSC, el tancament dels miradors de Collserola per l'alt risc d'incendi i un nou capítol del procés judicial per la demanda de REFEM i ADENC contra el projecte del Parc de l'Alba

 

El Fantosfreak tanca una edició multitudinària

El 24è Fantosfreak, el Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola, ha tancat com una nova edició multitudinària omplint el Parc del Turonet i estrenant la pantalla més gran de la història del festival. La nit del 21 de juliol s’han entregat els guardons i les mencions especials. El primer premi ha estat per al curt procedent d’Estats Units, We forgot about the zombies.

Més info: L'humor freak i l'animació triomfen al 24è Fantosfreak

 

El primer ple del mandat del govern del PSC

El govern del PSC ha pogut aprovat totes les seves propostes en el primer Ple Ordinari del mandat 2023-2027. Així, s'han aprovat qüestions com el servei de la zona taronja d'aparcament, tràmits per a la municipalització de les Escoles Bressol Municipals o prorrogar el contracte de gestió dels semàfors. El Ple Municipal del mes de juliol s'ha celebrat el dijous 20 de juliol a la sala de plens del consistori.

Més info: El primer Ple ordinari del mandat aprova totes les propostes del PSC de la majoria absoluta

 

Els miradors de Collserola, tancats per risc d'incendi

Protecció Civil ha activat el nivell 2 del Pla Alfa a Cerdanyola del Vallès i a tot el Vallès Occidental. Gairebé tot Catalunya es troba en risc alt o molt alt d'incendi, i vuit comarques estan en risc extrem. El Parc Natural de Collserola ha tancat els accessos als seus miradors i demana que no s'accedeixi al parc. En cas de detectar foc, cal avisar ràpidament al 112.

Més info: Es tanquen els miradors de Collserola per l'alt risc d'incendi

 

Nou capítol en el procés judicial contra el projecte del Parc de l'Alba

El jutge ha acceptat els peritatges presentats per REFEM i ADENC en el procés judicial pel contenciós administratiu d'ambdues entitats contra el projecte del Parc de l'Alba, antic Centre Direccional. Abans de dictar sentència, el jutge escoltarà les preguntes i aportacions dels demandants i de la part defensora, formada per diferents administracions. Les reclamacions de les dues agrupacions ecologistes es dirigeixen a qüestions de medi ambient, salut i habitatge.

Més info: Continua el procés judicial per la demanda de REFEM i ADENC contra el projecte del Parc de l'Alba

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.