Les novetats sobre el Festival de Blues i Penguin Random House centren la setmana

Resum dels fets més destacables de la setmana a Cerdanyola del Vallès

L'actualitat d'aquesta setmana ha girat entorn les novetats del 32è Festival de Blues i la celebració de la Diada a Cerdanyola. A més, ja es coneix la data d'inauguració dels nous magatzems de Penguin Random House a la ciutat i com serà el 5è Tast de Cuina Mediterrània. A més, aquesta setmana ha arrencat la Festa Major de Bellaterra i el TOT ha entrevistat el president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé, coincidint amb la Festa del Comerç. 

Novetats del 32è Festival de Blues

Aquest divendres 15 de setembre s'ha presentat com serà la 32a edició del Festival Internacional de Blues. Hi haurà novetats, com l'habilitació d'un tren que portarà al públic cerdanyolenc des de l’Ajuntament fins al mateix Bosc Tancat. A més, es farà en espais nous com la Biblioteca Central o la Universitat Autònoma de Barcelona.

Més info: Blues per a tots els gustos al XXXII Festival Internacional de Blues de Cerdanyola

Unitat i multitud en la Diada a Cerdanyola

Cerdanyola del Vallès va tancar el passat dilluns una nova Diada Nacional de Catalunya marcada per la reivindicació i la pluralitat d'opinions des del respecte. La jornada de l'11 de setembre es va viure amb joia i rialles en un ambient de festivitat, amb un clar protagonisme de fons de la cultura popular cerdanyolenca. Tanmateix, també hi va haver temps per a fer un minut de silenci per les víctimes del terratrèmol de Marrakesh i per a exigir una sanitat pública de qualitat. 

Més info: Cerdanyola celebra una Diada multitudinària, unida i reivindicativa

Celebració de la Diada de Catalunya de 2023 a Cerdanyola. FOTO: Nora Muñoz Otero

Celebració de la Diada de Catalunya de 2023 a Cerdanyola. FOTO: Nora Muñoz Otero

Al 2024 s'inaugura el centre logístic de Penguin

La primera pedra del nou centre logístic s'ha col·locat aquest dijous 14 de setembre, i el projecte serà una realitat al segon semestre del 2024. L'alcalde, Carlos Cordón, la CEO de Penguin Random House Grupo Editorial, Núria Cabutí, i el CEO de SEGRO, David Alcázar, han estat els encarregats de col·locar la primera pedra, que ha sigut una caixa amb una representació de llibres emblemàtics editats per algun segell del grup.

Més info: El grup editorial Penguin Random House obrirà un nou centre logístic a Cerdanyola

5è Tast de Cuina Mediterrània

Un total de 17 locals de Cerdanyola estaran presents a la cinquena edició del Tast de Cuina Mediterrània, que se celebrarà del divendres 29 de setembre al diumenge 1 d’octubre. Així ho han explicat els representants del Gremi d'Hostaleria i la regidora de Comerç de l'Ajuntament, Cristina Padilla, aquest dijous en l'acte de presentació d'aquesta festa de la gastronomia al restaurant Los Abetos.

Més info: 17 restaurants participaran en el 5è Tast de Cuina Mediterrània de Cerdanyola

Arrenca la Festa Major de Bellaterra

Des d'aquest dijous 14 de setembre Bellaterra està de Festa Major, tot i que el plat fort de la festivitat ha començat el cap de setmana. Al TOT es pot consultar el programa complet d'activitats

Més info: Comença la Festa Major de Bellaterra fins al 17 de setembre

Carrers de Bellaterra guarnits de Festa Major. FOTO: Bellaterra Diari

Carrers de Bellaterra guarnits de Festa Major. FOTO: Bellaterra Diari

Xavi Olivé: "Cal una política de comerç"

El fotògraf cerdanyolenc Xavi Olivé és president de Cerdanyola Comerç i Serveis des que es va fundar fa nou anys, l'any 2014. Així, ha estat al capdavant de les sis edicions fins ara celebrades de la Fira del Comerç, que enguany arribada renovada com a Festa del Comerç. El TOT l'entrevista per conèixer l'estat del comerç local i saber com es prepara la fira, que es farà el diumenge 17 de setembre al Parc del Turonet. 

Més info: Xavi Olivé: "Cerdanyola no té una política de comerç clara"

6a Fira de Comerç. FOTO: Ale Gómez

6a Fira de Comerç. FOTO: Ale Gómez

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.