El ple de l’ajuntament i l’entrevista a l’alcalde, el més destacat de la setmana

El 10è Duatló de Cerdanyola ha centrat l’actualitat esportiva del cap de setmana

L’actualitat de la setmana ha estat marcada pel ple municipal, celebrat el dijous 30 de març, l’entrevista a l’alcalde de la ciutat, Carlos Cordón i la 10a edició del Duatló de Cerdanyola.

El balanç del mandat

L’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, ha fet balanç del mandat, destacant “l’estabilitat política” d’aquests quatre anys i la posada en marxa de la marca de ciutat Cerdanyola Ciutat del Coneixement. També ha parlat de les complicitats amb Ciutadans, En comú Podem i Junts.

Cordón ha tractat diversos temes, com la neteja i el manteniment de l’espai públic, la reurbanització de Santa Teresa i l’actuació a Can Altimira, on les obres també començaran aquests dies. De fet, ha comentat que a Can Altimira només quedarà la masia i s’eliminarà tot l’entorn.

Pel que fa a l’habitatge al Parc de l’Alba, on la meitat serà de protecció oficial, ha remarcat que cal preparar-se a través dels serveis públics per a per a rebre els habitants que hi arribaran. I per últim, ha comentat que el Pla de Mobilitat és una de les assignatures pendents de Cerdanyola i que esperen resoldre ben aviat.

La liquidació del pressupost municipal marca el ple de l’ajuntament

El ple municipal del mes de març, celebrat el dijous 30 de març, ha estat marcat per la liquidació del pressupost municipal de l’any 2022, que s’ha tancat amb un superàvit de 4 milions d’euros i un romanent de tresoreria de més de 14 milions. El govern del PSC ha fet un balanç positiu, tot i això les crítiques de l’oposició han anat dirigides al nivell d’execució de les inversions.

També s’ha aprovat el document únic de protecció civil municipal (DUPROCIM), s’han rebutjat cinc de les sis modificacions de pressupost proposades pel govern local, com la construcció del nou pavelló a la zona esportiva Riu Sec, i s'ha aprovat provisionalment la regulació que restringiria la instal·lació de cases de jocs i apostes a la ciutat.

471 atletes participen en la 10a edició del Duatló de Cerdanyola

Un any més el Katoa Barcelona va guanyar el Duatló de Cerdanyola en el Campionat de Catalunya de Clubs Femení. En segon i tercer lloc van quedar el Cornellà Triatló i el Part 1994, respectivament. D’altra banda, en la categoria masculina van ser els nois del Prat 1994 qui es van emportar la victòria. El Fasttriatlon Barcelona va ser el segon classificat i el C.N. Mataró tercer.

Tant en categoria infantil femenina com en categoria juvenil femenina, les guanyadores van ser corredores del Cerdanyola Atletisme i Triatló. Ainhoa Montes i Sira Martín van guanyar respectivament en les seves categories.

La Setmana Santa a Cerdanyola

La parròquies de Sant Martí i de la Mare de Déu del Roser ompliran d’activitats la Setmana Santa, destacant la benedicció de rams i palmes del diumenge 2 d’abril i el Via Crucis del Divendres Sant. A més a més, dimecres tindrà lloc la processó de Jesús Captiu i el dijous i haurà l’Hora Santa.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.