Propostes per passar els últims dies d'agost a Cerdanyola

Aprofita els últims dies d'agost per a fer algunes de les activitats que ofereix la ciutat

Aquests últims dies del mes d'agost continuen amb activitats a Cerdanyola i, fins i tot, algunes s'allarguen fins ben entrat el setembre.

 

Piscines municipals descobertes

Cerdanyola compta amb tres piscines municipals descobertes: TuronetMontflorit i Bosc Tancat. Els tres espais estaran oberts fins al setembre. Les tres piscines ofereixen diferents tipus d’abonaments i entrades, obren de dilluns a diumengecada matí i cada tarda.

Més info: Horaris i preus de les piscines municipals de Cerdanyola

 

Jocs d’aigua al Parc Cordelles

Durant bona part de l'estiu aquests jocs d'aigua han servit a la població per a refrescar-se, i especialment en els dies en què les temperatures han estat especialment altes. El Parc Cordelles és un conjunt d'aparells que llencen aigua i que formen un parc ambientat en un bosc amb animals amb què els infants poden interactuar.

Des de que es van posar en marxa el passat dimarts 18 de juliol, estan oberts cada dia de la setmana entre les 10 h i les 20 h ininterrompudament. 

 

Natura a Collserola i el Turonet

Els últims dies de calor d'aquest estiu també es poden passar a les zones d’ombra natural del Parc del Turonet o del Parc Natural de Collserola. Així, es poden fer rutes a peu, tot i que Protecció Civil demana prendre precaucions per evitar els incendis en zones de bosc tenint en compte la situació de sequera.

Més info: Tres rutes a peu per Cerdanyola

 

Els museus de la teva ciutat

Fa temps que busques un moment per visitar els museus de la teva ciutat? Aprofita els últims dies d'agost i setembre per a visitar-los o redescobrir-los. 

El Museu del Poblat de Ca n'Oliver ofereix l'exposició permanent "Cerdanyola, Terra d'Ibers", un viatge al passat per descobrir qui eres els ibers, com s'organitzava la societat ibèrica, com era el poblat de Ca n'Oliver i per què van desaparèixer.

En el cas del Museu d'Art de Cerdanyola, aquests dies seran els últims per a visitar l'exposició temporal 'Presents per a una col·lecció de futur /22', que estarà exposada fins al 31 d'agost. 

 

La Biblioteca Central, oberta

A partir del 21 d'agost, la Biblioteca Central de Cerdanyola ja està oberta. L'horari fins al 9 de setembre serà dilluns, dimarts i dijous al matí tancat, i obrirà les tardes de 15:30 h a 20:30 h; en canvi, els dimecres obrirà tant al matí com a la tarda i els divendres de 10 h a 14 h.

Més info: Alguns dels serveis municipals ja comencen a obrir després de fer vacances

 

Patis oberts

Els patis de sis escoles de Cerdanyola romandran oberts fins al 31 d’agost per oferir un espai d’activitats a infants i famílies. Així, s’obren els patis de les següents escoles: La Sínia, Les Fontetes, Saltells, Sant Martí, Turó de Guiera i Xarau. L’horari és de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 h. Dissabtes i diumenges de 17.30 a 21 h.

 

XVI Cursa dels Poblats Ibèrics

La XVI Cursa dels Poblats Ibèrics se celebrarà el diumenge 3 de setembre i ho farà tornant a passar pel Poblat Ibèric de Ca n’Oliver. Enguany, el CIMS Cerdanyola manté la data de l’any passat, quan la cursa es va haver de traslladar de finals de juliol a principis de setembre per l’activació del nivell 3 del Pla Alfa al Parc de Collserola.

Més info: La Cursa dels Poblats Ibèrics tornarà a passar per Ca n’Oliver

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.