La tardor a Cerdanyola s'omple d'activitats culturals

Les activitats de la tardor 2021-2022 porten a Cerdanyola programacions específiques de teatre, cinema, literatura, solidaritat, gent gran i més

Els mesos d'octubre, novembre i desembre es presenten carregats d'activitats per gaudir de la cultura local en la temporada de tardor 2021-2022. La literatura trepitja fort amb el Cafè amb lletres d'enguany; arriba 'La tardor és gran' amb activitats per la tercera edat; el Teatre Ateneu prepara una completa programació d'espectacles de teatre, de música i de dansa; i la 10a Tardor Solidària està marcada enguany per l'art del MAC

Cafè amb lletres 2021

El Cafè amb lletres, programa que forma part del Pla Director de Lectura, ha convocat quatre nous autors i autores a les sessions literàries. La pintora Paula Bonet amb el seu llibre L'anguila, i Gerard Quintana amb L'home que va viure dues vegades ja han participat a les sessions de setembre i d'octubre respectivament. Encara falta el torn de Rafael Vallbona amb Swing, allà on la vida venç, que està previst pel 18 de novembre. Per últim, el 16 de desembre Carlota Gurt presentarà el seu llibre Sola.

Més info: Gerard Quintana protagonitza el Cafè amb lletres d'octubre

El Pla Director de Lectura també va convocant presentacions de llibres esporàdicament, com és el cas d'Isidre Grau, que presentarà la novel·la Setanta-tres dies amb el pare diumenge 24 d'octubre al Museu d'Art de Cerdanyola.

Més info: Isidre Grau presenta el llibre 'Setanta-tres dies amb el pare'

Tallers de la Jugatecambiental

La Jugatecamabiental s'instal·la al Parc del Turonet amb noves activitats gratuïtes per gaudir i aprendre en família, que s’allargaran setmanalment tots els diumenges fins al 28 de novembre. Enguany, aquest espai de joc estarà obert entre les 11.30 h i les 14 h, quan fins ara tancava a les 13.30 h.

Més info: La Jugatecambiental inaugura la tardor amb activitats al Parc del Turonet

10a Tardor Solidària

El Museu d'Art de Cerdanyola, en col·laboració amb la 10a Tardor Solidària, acollirà els mesos d'octubre, novembre i desembre un seguit d'activitats encarades a fomentar l'esperit crític envers "les injustícies i les recriminacions que es produeixen arreu del món". Per aquesta edició titulada 'Tots els mons al MAC' es proposen activitats de cinema, de teatre, exposicions i diversos tallers, la majoria de les quals es faran al MAC. 

A més, les entitats participants a la Tardor Solidària, junt amb l'Ajuntament de Cerdanyola, han impulsat la campanya 'Ajudem a la Palma' en solidaritat amb els afectats per l’erupció del Volcà Cumbre Vieja.

Més info: Les entitats de la 10a Tardor Solidària organitzen una recol·lecta per La Palma

Programació d'espectacles a l'Ateneu

El Teatre Ateneu torna a l’activitat amb diverses propostes per a tots els públics de cara a la temporada de tardor-hivern de 2021. El programa inclou cinema d’autor a càrrec de Xiscnèfils, obres de teatre tant dels actors i actrius de l’Aula de Teatre com d’elenc de renom, i cinc concerts a càrrec de la Banda i la Coral de de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV). L’Aula de Teatre de l’Ateneu commemora el seu 35è aniversari bastint una programació de nous espectacles fets per artistes que van iniciar la seva formació a l’Ateneu.

Més info: El Teatre Ateneu presenta una trentena de propostes escèniques aquest trimestre

Més info: PROGRAMA: Propostes escèniques al Teatre Ateneu pel darrer trimestre de l'any

'La tardor és gran'

Ja estan obertes les inscripcions a ‘La tardor és gran’, un programa de tallers i activitats adreçades a les persones de més de 60 anys que es durà a terme entre el 27 de setembre i el 17 de desembre. Formen part de la programació tallers de risoteràpia, d’informàtica, de memòria, d’arteràpia, de ioga i de relaxació, entre d’altres. 

Més info: Les activitats culturals inauguren el curs a Cerdanyola

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.