La tempesta i la tornada a la rutina, protagonistes de la setmana

Resum dels fets més destacables de la setmana a Cerdanyola del Vallès

L'actualitat d'aquesta setmana ha girat entorn a les destrosses causades per la tempesta de dimecres, també per la tornada a la rutina amb l'activació de la Zona Taronja i el tancament de les piscines. A més, ja ha entrat en vigor l'abonament gratuït de tren i s'estan celebrant les festes del barri de Bellaterra. Pel que fa als esports, el Cerdanyola Futbol Club ha confirmat la seva plaça a Segona RFEF i el TOT ha entrevistat a Santi Lara, l'entrenador del futbol sala. 

Arbres caiguts a Cerdanyola

La pluja que va caure amb força el passat dimecres a Cerdanyola del Vallès ha provocat la caiguda d'arbres, la crescuda del cabal del Riu Sec i desperfectes en instal·lacions municipals. El cos de Bombers ha rebut 25 avisos entre les 18 i les 20 h d'aquest dimecres 31 d'agost. En tot el Vallès Occidental, Bombers ha rebut 178 avisos. 

Més info: FOTOS: Arbres caiguts i desperfectes pel temporal a Cerdanyola

Hola Zona Taronja, adeu piscines

Des del dijous 1 de setembre torna a estar en funcionament la Zona Taronja d'aparcament, que ofereix aparcament gratuït durant un màxim de 90 minuts hores a diferents punts de Cerdanyola. A més, la temporada d'estiu tanca un any més, també les piscines municipals del Turonet i de Montflorit. El diumenge 4 de setembre serà l'últim dia d'obertura d'ambdós equipaments.

Més info: La Zona Taronja d'aparcament torna a funcionar

Més info: Les piscines del Turonet i Montflorit tanquen aquest cap de setmana

Rebaixa temporal dels bitllets de tren i metro

La rebaixa temporal de les tarifes del transport públic, que té com a mesura estrella la gratuïtat dels abonaments de Rodalies i Mitja Distància, va entrar en vigor aquest dijous 1 de setembre. El decret del govern espanyol també inclou que els títols d'alta velocitat i Avant per als viatgers recurrents costin la meitat.

Més info: Entra en vigor la rebaixa temporal dels bitllets del transport públic

Bellaterra està de festa major

Dijous 1 de setembre va començar una nova edició de la Festa Major de Bellaterra. Es donarà inici a diverses activitats esportives, de música i teatre i infantils que finalitzaran el diumenge 4 de setembre. En aquest link es pot consultar el programa d'activitats al detall. 

  Més info: Bellaterra celebra la seva Festa Major amb activitats infantils, culturals i esportives

El Cerdanyola FC és a 2a RFEF

El Cerdanyola Futbol Club torna a 2a RFEF després del descens de final de temporada. El club verd-i-blanc ha ocupat la plaça vacant que ha deixat el CF Talavera, qui ha ascendit a 1a RFEF pel mateix motiu. El Cerdanyola FC encara no coneix en quin grup jugarà. 

  Més info: El Cerdanyola Futbol Club es manté a la 2a RFEF

Entrevista a Santi Lara del futbol sala

Aquest dissabte 3 de setembre ha estat una data històrica pel Cerdanyola Futbol Club de futbol sala: el primer equip ha disputat la Final 4 de Copa Catalunya davant del Barça, perdent per 1-9. Des de fa un any el tècnic Santi Lara ha estat al capdavant ajudant l'equip a assolir resultats brillants. 

Jugadors i equip tècnic del Cerdanyola FC de futbol sala en acabar la semifinal de Copa Catalunya. FOTO: Nora MO

Jugadors i equip tècnic del Cerdanyola FC de futbol sala en acabar la semifinal de Copa Catalunya. FOTO: Nora MO

  Més info: Santi Lara, tècnic del Cerdanyola FC: “Jugar la Final 4 de Copa Catalunya és una festa per al club”

  Més info: Derrota celebrada del Cerdanyola Futbol Club de futsal davant del Barça

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.