Les novetats sobre equipaments de Cerdanyola i l'aniversari del TOT centren la setmana

Resum dels fets més destacables de la setmana a Cerdanyola del Vallès

L'actualitat d'aquesta setmana ha portat força novetats pel que fa al futur de diversos equipaments de Cerdanyola que portaven mesos en el punt de mira: l'Hospital Ernest Lluch, el CEM Riu Sec i les piscines del Bosc Tancat. A més, aquesta setmana i la següent el Tot Cerdanyola organitza activitats amb la ciutadania per a celebrar el seu aniversari. També s'han anunciat noves mesures Covid i se sap com serà el 23è Fantosfreak

Obre el Bosc Tancat

L'Ajuntament de Cerdanyola va convocar dimecres 6 de juliol un Ple Extraordinari sobre les piscines del Bosc Tancat en què es va ratificar l'ampliació del termini del dipòsit de garantia definitiva del contracte de gestió del servei públic. Dos dies després, l'empresa concessionària va aconseguir la llicència d'obertura i divendres 8 de juliol a la tarda les piscines van obrir després de 2 anys. 

Més info: Cerdanyola fa un pas més per obrir el Bosc tancat com més aviat millor

Més info: Les piscines del Bosc Tancat obren portes dos anys després

S'apropa l'obertura del CEM Riu Sec

Ja hi ha data d'obertura de les pistes de tenis i pàdel del CEM Riu Sec. La instal·lació es posarà en marxa el dilluns 18 de juliol, però el dissabte 16 acollirà una festa d'inauguració organitzada pels nous gestors: UFEC i Ubae Fitness.

Més info: Les pistes del CEM Riu Sec obriran portes el 16 de juliol amb una festa d'inauguració

L'Hospital Ernest Lluch, cada cop més realitat

L'Hospital Ernest Lluch s'aproparà més a ser una realitat de seguida que els terrenys siguin cedits a la Generalitat. És una de les conclusions que s'extreuen de l'acte organitzat per l’agrupació de Junts per Ripollet el 2 de juliol, que va convidar el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, l’exconsellera de Salut, Marina Geli i el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Antoni Morral.

Més info: L'Hospital Ernest Lluch tirarà endavant quan la Generalitat disposi dels terrenys

Taula Rodona, exposició i festa popular pels 35 anys del TOT

El Tot Cerdanyola està enguany d'aniversari i per a celebrar-ho va organitzar el 6 de juliol una taula rodona per a parlar sobre el present, passat i futur de Cerdanyola. A més, la pròxima activitat convida tota la ciutadania a una festa popular el 14 de juliol amb actuacions, berenar de franc, un sorteig i moltes més sorpreses. 

Més info: El Centre Direccional i els reptes de Cerdanyola centren el col·loqui pels 35 anys del TOT

Més info: Actuacions, premis i berenar de franc en la festa popular dels 35 anys del TOT

Nou protocol per les baixes per Covid

Dimarts 5 de juliol, la directora del CatSalut, Gemma Craywinckel, va presentar les noves mesures de la Covid-19. S'ha posat en marxa un sistema telemàtic perquè els positius en covid puguin agafar la baixa laboral a través de LaMevaSalut. Caldrà omplir un formulari online amb els símptomes que es tenen i un metge de l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques (ICAM) revisarà el document i concedirà la baixa, que serà notificada al pacient el mateix dia per SMS o per mail. No caldrà aportar un test positiu ni es comprovarà l'estat del pacient. La baixa serà de 5 dies tot i que es podrà demanar l’alta abans si desapareixen els símptomes. 

Més info: Nou protocol per les baixes per Covid: automàtiques a La Meva Salut i de cinc dies

12 països en el 23è Fantosfreak

El 23è Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola, el Fantosfreak, escalfa motors per obrir edició el pròxim 18 de juliol. El certamen mantindrà la distribució de cadires de l'any passat al Parc del Turonet però sense restriccions, i comptarà amb curtmetratges participants vinguts de dotze països diferents.

Més info: El 23è Fantosfreak projectarà curtmetratges de 12 països diferents

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.