La pluja i els preparatius del Festival de Blues centren la setmana

Resum dels fets més destacables de la setmana a Cerdanyola del Vallès

Aquesta setmana la previsió de pluja ha afectat a l'actualitat de Cerdayola, ja que s'ha ajornat el festival de teatre infantil Mac&Xic, i la previsió a tota Catalunya és que les precipitacions siguin més freqüents. També s'ha anunciat com serà i quins artistes participaran en la 31a edició del Festival Internacional de Blues. A més, ja se sap com van morir els ànecs trobats al Riu Sec, ha tocat la loteria a la ciutat i el Cerdanyola Club d'Hoquei ha guanyat la Supercopa de Catalunya. 

S'ajorna el Mac&Xic

Bambalina ha ajornat el festival de teatre infantil MAC&Xic davant la previsió de pluja per al passat dissabte 24 de setembre, dia en què havia de celebrar-se l'esdeveniment a Cerdanyola del Vallès. El 8 d'octubre és la nova data per al MAC&Xic 2022.

Més info: S'ajorna el festival de teatre infantil MAC&Xic per la previsió de pluja

Les pluges aniran a més aquesta tardor

Protecció Civil de la Generalitat i el Servei Meteorològic de Catalunya han alertat que el canvi climàtic provocarà episodis de pluges més violents en punts localitzats i més difícils de predir amb suficient antelació. Per això, han demanat a la població que tingui molt clares les pautes de conducta abans i durant les tempestes.

Més info: La Generalitat alerta que els episodis de pluges seran més freqüents i violents

Programació del Blues

El pròxim divendres 30 de setembre arrenca la 31a edició del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola del Vallès, i l'últim concetr tindrà lloc el 9 d'octubre. Durant aquests 10 dies s'han organitzat una cinquantena d'actuacions i quinze activitats paral·leles. 

Més info: Programació: Els concerts i les activitats del Festival Internacional de Blues

Una infecció va matar ànecs al riu

Després d'un mes d'incertesa, finalment l'Ajuntament ha donat resposta oficial a la misteriosa aparició d'ànecs morts a la llera del Riu Sec, a finals del mes d'agost. L'alcalde, Carlos Cordón, ha explicat en un post a Facebook que la causa de les morts, segons les analítiques d'Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya, és "una infecció per botulisme, una malaltia força freqüent i greu, que afecta de manera recurrent en èpoques d'altes temperatures". 

Més info: Una infecció bacteriana va matar els ànecs del Riu Sec

Titzina Teatre presenta la seva estrena 'Búho'

El Teatre Ateneu acollirà l'estrena mundial de la nova obra de la companyia cerdanyolenca Titzina Teatre, titulada BúhoPako Merino i Diego Lorca s'endinsaran en el subsol de la memòria en un muntatge que dona protagonisme als efectes visuals i a les vivències personals del protagonista. L'obra s'estrenarà els dies 11 i 12 d'octubre i les entrades ja es poden comprar al web Fila12

Més info: La companyia cerdanyolenca Titzina Teatre estrena 'Búho' al Teatre Ateneu

Toca la loteria a Cerdanyola

El Primer Premi del número 83722 de Loteria Nacional ha estat venut a Cerdanyola del Vallès. El premi pertany al sorteig número 75/22, celebrat el 22 de setembre, i ha estat venut al punt de venda número 12.935 de la ciutat, situat a la Plaça del Castanyer. El premi és de 300.000 euros. 

Més info: Toca a Cerdanyola un primer premi de la Loteria Nacional

El Cerdanyola CH aixeca la Supercopa de Catalunya

Victòria i títol pel primer equip masculí del Cerdanyola Club d'Hoquei, que ha disputat aquest diumenge 18 de setembre la final de la Supercopa de Catalunya davant del Club Patí Congrés. L'encontre ha estat batallat des del primer minut fins a l'últim en un Can Xarau que acollia el campionat, i on l'afició verd-i-blanca ho ha donat tot pel seu l'equip.

Més info: El Cerdanyola Club d'Hoquei, campió de la Supercopa de Catalunya

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.