AGENDA: La música i la dansa centren l'agenda d'activitats del cap de setmana

Les activitats a Cerdanyola els dies 1, 2 i 3 de juliol

Cerdanyola del Vallès dona la benvinguda al mes de juliol amb un cap de setmana ple d'esdeveniments culturals. El plat fort arriba divendres 1 de juliol amb una edició especial del Concert al Castell i amb la inauguració de la Mostra de Dansa Internacional. El cap de setmana del 2 i 3 de juliol destaca el Festival Jokers Day i la festa 'Viu l'Avinguda del Vallès'. 

Divendres, 1 de juliol

 

Mostra Internacional de Dansa Popular

39 edicions després, la Mostra Internacional de Dansa de l'Esbart de Sant Marçal continua sent un dels esdeveniments més esperats a la ciutat. Entre els dies 1 i 6 de juliol, diferents espais de la ciutat seran envaïts pel folklore i les danses tradicionals d'orígens diversos.

Més info: La 39a Mostra Internacional de Dansa proposa sis dies d'actuacions a Cerdanyola

Hi actuaran: Grupo Cultural Netos de Bandin, de Guinea Bissau, Compañía Artística Danza, de Colòmbia i Esbart Dansaire Sant Marçal, de Cerdanyola del Vallès.

Tarda de Danses Catalanes de la 36a Mostra Internacional de Dansa Popular

Tarda de Danses Catalanes de la 36a Mostra Internacional de Dansa Popular


Hora: 19.30 h
Lloc: plaça de l'Abat Oliba
Organitza: Esbart Dansaire Sant Marçal

Concert 'Un Castell de Castells' al castell de Sant Marçal

El Concert al Castell de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) viurà una de les edicions més especials aquest divendres 1 de juliol a les 22 h. L'entitat celebra els 20 anys del concert anual al Castell de Sant Marçal amb un espectacle que recollirà peces musicals que l'AMCV ha tocat en les últimes dues dècades. S’ha fet un procés molt participatiu entre músics i cantants per triar el repertori de la banda i les cançons que cantarà el cor. 

Més info: El Concert al Castell de l'AMCV torna aquest divendres en l'edició especial dels 20 anys

Hora: 22 h
Lloc: Castell de Sant Marçal (Carretera de Cerdanyola a Sant Cugat s/n)
Preu: a partir de 10 euros
Organitza: Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès

 

Dissabte, 2 de juliol

 

Patis de les escoles oberts

Comença la temporada dinamitzada d’estiu dels patis oberts. Actualment disposen de pati obert les escoles Saltells, Xarau, La Sínia, Les Fontetes i Sant Martí, en horari d’ús de dilluns a diumenge de 17.30 h a 20.30 h i els dissabtes i diumenges,de 10.30 h a 13.30 h. A més, es portaran a terme tres tallers a càrrec de Circ de Jocs i serà als patis de les escoles Saltells, Sant Martí i Les Fontetes.

Hora: 10.30 h
Lloc: Escoles Les Fontetes, Saltells, Sant Martí, Xarau, La Sínia
Organitza: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Festival Jokers Day

El Club de Motoristes Jokers BCN-Nordeste celebra enguany el 6è aniversari amb concerts i activitats coincidint amb el Joker's Day, que tindrà lloc aquest dissabte 2 de juliol a partir de les 17 h al carrer de la Bòbila. Per assistir-hi es demana una entrada solidària 5 quilos d’aliments, o bé 5 euros, donacions que es destinaran a les ONG i entitats locals. L'organització té el repte de superar els 1300 quilos recaptats en la 5a edició.

Més info: Tornen les motos, les bandes tribut i la solidaritat en el 6è Festival Joker’s Day

Hora: a partir de les 17 h
Lloc: carrer de la Bòbila, 15
Organitza: Jokers MC BCN-Nordeste

 

Diumenge, 3 de juliol

 

Festa 'Viu l'Avinguda del Vallès'

La matinal, adreçada a tots els públics, oferirà diferents activitats que es duran a terme en el tram entre el carrer Tiana i l’avinguda de la Creu Roja. Hi haurà un circuit infantil de bicicletes, un taller d’inspecció tècnica de bicicletes i un stand de bicibox. També s’instal·larà una zona d’esbarjo ‘verd pop-up’, es podrà jugar al ping pong i bàsquet, hi haurà un espai d’atraccions, un taller participatiu i servei de bar. També actuarà la batucada i hi haurà un taller per a la gent gran. 

Més info: La Carretera de Barcelona es tallarà per la festa 'Viu l’Avinguda del Vallès'

Tallers en la primera festa Viu l'Avinguda Vallès. FOTO: Nora Muñoz Otero

Tallers en la primera festa Viu l'Avinguda Vallès. FOTO: Nora Muñoz Otero


La carretera de Barcelona quedarà tallada en el tram entre l'avinguda Creu Roja i el carrer Tiana.

Hora: de 10 h a 13 h
Lloc: Carretera de Barcelona
Organitza: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Portes obertes a Ca n'Oliver

El Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver ofereix jornada de portes obertes el primer diumenge de mes i a les 12 h una visita guiada gratuïta al Poblat per descobrir com era un poblat ibèric que va estar habitat durant 500 anys i com funcionava un taller metal·lúrgic d'època ibèrica.

Per participar, cal inscriure's prèviament al telèfon 935804500, al mòbil 610 647 343 o al correu museucanoliver@cerdanyola.cat

Hora: de 10.30 a 14.30 h. Visita guiada a les 12 h. 
Lloc: Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver (carrer de València, 19)
Organitza: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Art i benestar al MAC

L'Associació d'Amics del MAC (AMAC) fa una nova proposta de taller d'art i salut a les sales del museu. Activitat centrada en els beneficis que l’art, el patrimoni i la cultura tenen per la salut. Aquest mes proposen el taller de fisiosexologia 'El plaer està en el cos'  a càrrec de Marina Martínez. Activitat gratuïta amb entrada inversa. Inscripció prèvia a amics.maccerdanyola@gmail.com , tel. 935 914 130 o presencialment al museu.

Més info: L'AMAC proposa una sessió de fisiosexologia partint de l'obra d'Ismael Smith

Hora: 11 h
Lloc: Museu d'Art de Cerdanyola (carrer de Sant Martí, 88)
Organitza: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i Associació d'Amics del MAC

Portes obertes al Museu d'Art de Cerdanyola

El Museu d'Art de Cerdanyola obre les seves portes a la ciutadania cada primer diumenge de mes amb accés gratuït al museu.

Hora: d'11 a 14 h
Lloc: Museu d'Art de Cerdanyola (carrer de Sant Martí, 88)
Organitza: Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Concert solidari 'Cantem per la Pau'

El concert solidari Cantem per la Pau anirà a càrrec de la Coral Dones per la Pau (aCordeDones) amb l'acompanyament al piano d'Arnau Ferrer i les cantants ucraïneses  Olga Shvydka (mezzo-soprano) i Aliona Kvitka (soprano), i sota la direcció de Conxi Gil. Els diners recaptats aniran destinats a la Campanya 3699- Crisi Ucraïna del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Les entrades-donatius tenen un preu de 6 € i es poden adquirir anticipades a la Floristeria Casamitjana i el dia del concert a l'entrada de la Sala Enric Granados.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.