L'esport i el talent locals, a més del risc de sequera, protagonistes de la setmana

Resum dels fets més destacables de la setmana a Cerdanyola del Vallès

L'actualitat aquesta setmana ha Cerdanyola ha girat entorn el judici contra l'Ajuntament per un accident al correfoc de 2019. A més, l'actriu Anna Pérez i el patinador Rubén Quintero, tots dos de Cerdanyola, han assolit fites importants en els seus àmbits. Alhora, es preveu activar l'estat de preemergència per sequera a Catalunya. A més, dilluns va tancar la 35a edició de la Festa de Tardor i el TOT ha fet un reportatge a fons sobre el Club de Boxa de Cerdanyola.

Judici per un accident al correfoc

Durant el correfoc de les Festes de Sant Martí del 2019 a Cerdanyola, D.F.G. va rebre l’impacte d’un “objecte no identificat” a l’ull esquerre, la qual cosa li va fer perdre gairebé tota la visió d’aquest ull. Segons relata la família del damnificat, l’home “estava com a espectador del correfoc, acompanyat del seu fill de set anys i a una distància prudencial de 15 metres, en el moment que es va produir l’impacte”. Quatre anys després, el Jutjat Contenciós Administratiu ha dictat en primera instància que l’Ajuntament no haurà d’indemnitzar al damnificat.

Més info: L’Ajuntament de Cerdanyola surt indemne del judici per un accident al correfoc de Sant Martí de 2019

Ana Dramas i la gala Inimitables

La cerdanyolenca Anna Pérez Navarro, més coneguda en el món de l'espectacle com a 'Ana Dramas', va ser una de les sis finalistes del II Certamen Inimitables, que es va celebrar el passat dimecres 8 de novembre al Teatre Callao de Madrid.

Més info: La cerdanyolenca Ana Dramas, finalista de la gala 'Inimitables'

La història de la boxa a Cerdanyola

Hi va haver un moment en què el boxa a Catalunya va ser un esport de masses. Durant els anys 20 i 30, la boxa catalana va arribar a tenir diversos campions d’Europa i Barcelona es va convertir en la capital europea de la boxa, on més vetllades s’hi celebraven. A Cerdanyola, el primer contacte que es té amb la boxa, després del tímid ressorgir d’aquest esport, va ser a l’antic Gimnàs Don K.O, i un cop va tancar, es va plantar la llavor del Club Boxa Cerdanyola

Més info: El Club de Boxa de Cerdanyola: un club sorgit d’una passió, que vol representar a la ciutat

Estat de preemergència per sequera

El Govern de Catalunya preveu declarar la propera setmana l'estat de "preemergència" per sequera al sistema Ter-Llobregat, del qual forma part el municipi de Cerdanyola del Vallès i tota l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Així ho han anunciat aquest dimarts la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, i el director de l'Agència Catalana de l'Aigua, Samuel Reyes, en la roda de premsa posterior a la Reunió de la Comissió Interdepartamental de Sequera. 

Més info: El Govern preveu declarar la propera setmana l'estat de "preemergència" per sequera

Sotscampió de la Copa d'Europa de patinatge artístic

El cerdanyolenc Rubén Quintero, patinador del Club de Patinatge Artístic de Ripollet, ha quedat en segina posició a la Copa d'Europa Junior de patinatge artístic, celebrada el passat 5 i 6 de novembre a la ciutat de Pula, a Croàcia. La primera plaça va ser per l'italià Daniele Ricci.

Més info: Un cerdanyolenc guanya la medalla de plata a la Copa d'Europa de patinatge artístic

Tanca la Festa de Tardor 2023

L'estiuet de Sant Martí va ser clau per a una fi de Festa de Tardor rodada aquest el passat dilluns13 de novembre, festiu a Cerdanyola. Les últimes activitats van ser sobretot dedicades als infants.

Més info: Tanca la Festa de Tardor amb una traca final d'activitats infantils

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.